932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

FGC inverteix 2,2 milions d'euros en renovar la sala de màquines del Funicular de Sant Joan

Compartir aquest esdeveniment
Tags: funicular de sant joan, manteniment, servei

El funicular de Sant Joan romandrà tancat des del 2 de novembre i fins al proper dia 16 de març de 2018 a causa dels treballs de manteniment en la sala de màquines

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) renova la sala de màquines del Funicular de Sant Joan. A partir del dia 2 de novembre, i fins el dia 16 de març de 2018, el funicular estarà fora de servei mentre es duguin a terme els treballs de renovació.
Concretament, Ferrocarrils canvia tot l’accionament principal de la infraestructura, instal·lant un sistema nou format per una politja, una contrapolitja, un reductor, un sistema de fre i un motor trifàsic. La nova instal·lació també contempla la renovació de tot l’aparell elèctric associat al sistema, així com la de la sala de control del funicular. També se substitueixen les politges de la via. Aquestes actuacions, amb una inversió de 2,2 milions d’euros, permeten millorar els estàndards de qualitat del funicular i minimitzar el nombre d’aturades o d’avaries en el servei habitual.

Més info: Nota de premsa 

FGC inverteix 2,2 milions d'euros en renovar la sala de màquines del Funicular de Sant Joan
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.