932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

El 3 de juny comença la temporada d'estiu a La Molina

Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, temporada, estiu 2017, bikepark, hoverboard

La Molina es prepara per acollir la nova temporada d'estiu estrenant infinitat de noves activitats, com una nova zona bikepark al Cap de Comella o el primer circuit Hoverboard del sud d'Europa.

Després de la que ha arribat a ser la millor temporada d'hivern de tota la història de La Molina -330.491 visitants i una obertura propera al 100%-, l'estació es prepara per acollir l'arribada de l'estiu, a partir del 3 de juny, i sorprendre als seus visitants, durant els quatre mesos que dura la temporada, amb noves activitats i tarifes, mantenint les ja existents durant l'any passat.

Com a principal novetat, cal destacar l'ampliació de la zona bikepark, al Cap de Comella, superant així els gairebé 42 km de recorregut de descens i XC de 2016. Els bikers descobriran, a més, noves tarifes amb assegurança inclosa; com el forfet recarregable de fins a 5 dies no consecutius o la tarifa de 4 hores (a partir de 20 € per a adults, i de 16 € per a menors de fins a 16 anys). I per als bikers més perseverants, el forfet de temporada que estarà en promoció fins a l'11 juny (a partir de 142 €) i el forfet infantil (a partir de 117 €). Amb tot això, la Molina s'adapta, més que mai, a les necessitats dels amants del descens.

Per la seva banda, tots aquells que vulguin gaudir de la piscina, podran fer-ho a partir del primer cap de setmana de juliol amb diversos forfets de lliure elecció (a partir de 5 €).

També s'oferiran noves activitats per a tota la família, com el primer circuit instal·lat al sud d'Europa de hoverboard, ubicat a la zona del Telecabina; o el Frisbee golf, a la zona del llac, per a totes les edats.

El 3 de juny comença la temporada d'estiu a La Molina
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.