932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Arriba la setmana de les Montserrats al cremallera

Del 22 al 28 d'abril
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Montserrat, Cremallera, Setmana de les Montserrats

Des del dia 22 i fins al proper 28 d’abril celebrem la Setmana de les Montserrats al Cremallera i Funiculars de Montserrat. Aprofita i descobreix de franc amb un acompanyant Montserrat!

Et dius Montserrat i ets membre del Club de les Montserrats? Si no ho ets ja afanya't i fes-te'n sòcia ja. Des del dia 22 i fins al proper 28 d’abril celebrem la Setmana de les Montserrats al Cremallera i Funiculars de Montserrat amb aquests avantatges que no se us poden escapar per a totes les sòcies:
 
- Regal de 2 Bitllets per al Cremallera de Montserrat*.
- Regal de 2 Entrades per a l'Espai Audiovisual.*
- 1 Bitllet gratuït per al cremallera de Vall de Núria.**


Durant aquest període, cap de setmana inclòs, podeu venir a Montserrat i convidar al vostre acompanyant a viatjar amb el Cremallera. Mostrant el carnet que us acredita com a membres del Club de les Montserrats a la taquilla de Monistrol-Vila del Cremallera, us faran entrega d’un bitllet gratuït per al vostre acompanyant amb validesa també per a l'Espai Audiovisual.

I això no és tot! Durant aquest període, les Montserrat sòcies del Club,  també podreu viatjar gratuïtament amb el Cremallera de Vall de Núria! Només cal que us dirigiu a les taquilles de Ribes Vila, i allà, mostrant el carnet del Club, us entregaran un bitllet gratuït pel Cremallera.
 
* Per a la membre del club + acompanyant
** Per a la membre del club
 
Nota: En cas de no ser encara sòcia del Club podràs omplir la sol·licitut a les mateixes taquilles de Monistrol Vila i gaudir de les promocions
 
 
Arriba la setmana de les Montserrats al cremallera
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.