932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Anticipa't a la tardor i estalvia en la teva reserva a l'Hotel Vall de Núria

A partir del 18 d'agost i estades fins el 31 d'octubre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Hotel Vall de Núria

Escull una escapada de tardor al teu gust i estalvia un 20% en la teva estada dels paquets 'Al Vostre Gust' i 'Multiactivitats' a partir de dues ntis.

Vall de Núria vol premiar als visitants més previsors i s'anticipa a la temporada de tardor oferint un 20% de descompte en les estades en els paquets 'Multiactivitats' i 'Al Vostre Gust' a partir de dues nits.

La promoció serà vàlida per a reserves fetes del 14 d'agost fins al 7 de setembre i per estades efectives realitzades del 21 d'agost al 31 d'octubre, sempre subjecte a disponibilitat de places en el moment de realitzar la reserva en línia i a partir de dues nits a l'Hotel Vall de Núria en les estades 'Multiactivitats' o 'Al vostre Gust'.

La promoció inclou tot el que inclouen els programes d'estada de l'Hotel Vall de Núria 'Multiactivitats' o 'Al Vostre Gust amb el règim de pensió escollit en el moment de fer la reserva.

Al Vostre Gust: Allotjament en règim escollit + Bitllet Cremallera A/T + Passeig Telecabina + Cau de la Marmota

Multiactivitats: 2 nits i 2 dies d'allotjament amb un munt d'activitats a Vall de Núria.

Tan sols s'aplicarà la promoció a les reserves realitzades a través del web. En cas de dubte podeu consultar amb la central de reserves per telèfon 932 041 041 o mail [email protected]

Vall de Núria et proporciona tot el que és necessita per gaudir i aprofitar la tardor al màxim amb la família, amics, parella o en solitari. No t'ho perdis!

Anticipa't a la tardor i estalvia en la teva reserva a l'Hotel Vall de Núria
Altres webs de FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.