932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Vine aquesta primavera a Vall de Núria amb un 2x1 en el bitllet de cremallera

Per a venir del 3 de juny al 31 de juliol
Compartir aquest esdeveniment
Tags: promoció, cremallera, 2x1, primavera, estiu

Aquesta Primavera t'esperem a Vall de Núria! Aconsegueix el teu 2x1 en el bitllet d'anada i tornada del tren Cremallera!

Aconseguir el teu cupó és molt senzill:

 

1. Entra a la pàgina de la promoció del 2x1 pel bitllet de tren cremallera.

2. Fes-te fan de la pàgina de facebook de Vall de Núria, omple el formulari de registre i gaudeix del teu 2x1!

 

Per fer servir el cupó s'ha de presentar el val imprés a la taquilla de l’estació de Queralbs i us aplicaràn el 2x1 en el bitllet d’anada i tornada del Tren Cremallera de Vall de Núria. És imprescindible presentar el DNI per identificar-vos com a beneficiari de la promoció i presentar conforme ets fan de la pàgina de Facebook de Vall de Núria.

 

Amb el cremallera els usuaris viuen un món de sensacions des del primer moment: gaudeixen de la bellesa i l'espectacularitat del paisatge que travessa el cremallera de Núria, l'únic mitjà per accedir a la vall. Amb un caràcter singular, el tren cremallera recorre 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres.

 

Desprès de passar l'últim tunel amb el cremallera us sorprendrà l'espectacular aparició de l'estampa de Vall de Núria, amb el santuari i el seu llac. Aquí podreu passar una jornada inoblidable, gaudint d'activitats a la natura com passeigs en barca, bateig de senderisme, parc lúdic per als més petits, ponis, restauració de muntanya i relax en les nostres zones de lleure i senders. Descobreix aquí tot el que pots fer a Vall de Núria!

 

Encara t'ho estàs pensant? La promoció estarà disponible a partir del proper dilluns 22 de maig i  fins al 2 de juny a les 12h per descarregar el teu cupó 2x1! Consulta les condicions aquí.

 

Validesa del cupó: des del dissabte 3 de juny fins al 31 de juliol inclosos caps de setmana. 

Vine aquesta primavera a Vall de Núria amb un 2x1 en el bitllet de cremallera
Altres webs del Grup FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.