932 041 041

ca

Actualitat 

Esdeveniments

17
Des

Marató de TV3

17/12/16
Lloc: La Molina
Compartir aquest esdeveniment

 ACTIVITAT SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ DE TV3 EL 17 DE DESEMBRE DE 2016.

 La Molina és un centre d'esports adaptat per les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, tenint en compte que enguany La Marató està dedicada als ictus i les lesions medul·lars, proposem que tota la recaptació dels forfets infantils de dia es doni íntegrament a La Marató.

T'esperem al Parking Alabaus a les 9:30h! Què hi farem? 

Trobada de tots els participants i organitzadors a les 9.30h en el lloc indicat, inscripcions i explicacions dels organitzadors. A les 10:00h, inici de la pujada, amb esquís de muntanya cap a Costa Rasa per l'itinerari de La Vilalta (segons les condicions d'innivació, la organització pot canviar el recorregut). L'itinerari transcórrer per dintre del bosc, trobant-se amb punts de magnífiques vistes sobre La Molina, La Cerdanya, el Puigmal i les altres muntanyes.

La primera etapa acabarà en el Bar de Costa Rasa, en aproximadament 1 h i 30 m pels esquiadors lents (el desnivell entre la sortida i Costa Rasa és de 400 m). Els participants que ho desitgin podran continuar cap al cim del Puigllançada (300 m més de desnivell positiu), que recorreran en un temps aproximat de 60 minuts més. Al final, els esquiadors que hagin pujat al Puigllançada tornaran esquiant a Costa Rasa i allà es farà un brindis en favor de la recerca contra l'ictus (amb la beguda que cada participant desitgi i a compte seu). Aqui es donarà per acabada l'activitat. El recorregut no comporta cap pas complicat ni aeri. 

L'equip organitzador compta amb un director tècnic que obrirà pista, liderant el grup a la pujada, un fotògraf professional encarregat de fer les fotos i filmacions que seran trameses a TV3 (per ser projectades el dia següent durant la celebració de la Marató de TV3) més un grup de suport per les inscripcions i actuacions vàries al llarg de la celebració de l'activitat.

 Aquesta és una activitat oficial de la Marató de TV3 d'enguany (està registrada segons els requeriments de la Fundació La Marató de TV3), contra l'ictus. Els organitzadors han adquirit el compromís formal de transferir a la Fundació La Marató de TV3, tota la recaptació que pugui resultar de les inscripcions més altres donacions que els participants vulguin voluntàriament fer. 

 

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.