932 041 041

ca

Actualitat 

Esdeveniments

13
Feb

COPA DEL MÓN DE PARA-SNOWBOARD IPC

Del 13/02/17 al 18/02/17
Lloc: La Molina
Compartir aquest esdeveniment

La Molina acull La Copa del Món Para-Snowboard IPC

Del dilluns 13 fins el 18 de febrer, l'estació d'esquí de La Molina rebrà a els millors esportistes vinguts d'arreu del món per a disputar la Copa del Món de Para-Snowboard del International Paralympic Committe (IPC) per a persones amb discapacitat física o visual. Durant aquests dies es duran a terme les proves a la zona dels Alabaus. En total hi participaran esportistes de 10 països diferents: Argentina, Austràlia, Àustria, França, Espanya, Estats Units, Holanda, Itàlia, Regne Unit i Xina.

 

Dues modalitats: Snowboard Cross i Banked Eslàlom

La Copa del Món IPC de snowboard de La Molina 2017 comptarà amb les mateixes modalitats de para-snowboard que l’any 2015. En aquest sentit, els esportistes competiran en la ja coneguda modalitat del para-snowboard cross i en el Banked Eslàlom, modalitat relativament nova per a competicions IPC.

 

L’Snowboard Cross

L’Snowboard Cross és una modalitat que té lloc en un circuit dissenyat amb salts, dubbies i mòduls i amb corbes estretes i entrellaçades que posen a prova el corredor en diversos trams de la pista. Per aquest motiu, els snowboarders han de dominar-la per superar tots els obstacles que es van presentant al llarg del recorregut. Amb tot, han de saber com són els salts, però també han de treballar molt bé cadascuna de les baixades d'una forma tàctica.

 

El Banked Eslàlom

L’any 2015, La Molina va acollir per primer cop la disciplina de Banked Eslàlom en uns Mundials i enguany repeteix l’experiència. Es tracta d’una modalitat que va néixer als Estats Units. Consisteix a baixar en eslàlom a través d’una pista en forma de “U” al llarg d’un traçat d’entre 500 i 900 metres de terreny irregular ple de dubbies naturalment presents a la pista.

 

Per a més informació consulta el PDF.

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.