932 041 041

ca

Actualitat 

Esdeveniments

09
Jun

Cerdanya Happy Walking

Del 09/06/16 al 12/06/16
Compartir aquest esdeveniment

La Molina acull l'arribada d'una excursió del projecte Happy Walking Cerdanya

 

La Taula de Treball Camins de Cerdanya ha organitzat 9 rutes diferents per la comarca de la Cerdanya durant 4 dies. Aquestes excursions tindran tambè circuits adaptats, ja que el turisme inclusiu forma part dels objectius de la taula. Tots els tracks es podran descarregar a l'app Qfem Cerdanya. 

Happy Walking Cerdanya és un programa turístic que té com objectiu donar a conèixer els camins i racons més singulars, amagats i atractius de la comarca, així com els productes gastronòmics i culturals típics del territori, a tots els visitants.

Durant 4 dies es recorreran 9 rutes ben diferents, diürnes, nocturnes i adaptades. Les excursions tenen diferents nivells per arribar a tots els públics i també amb circuits adaptats, ja que el turisme inclusiu forma part dels objectius de la Taula Camins de Cerdanya, així com de totes les iniciatives turístiques. En aquest sentit el diumenge dia 12 de juny hi ha programada l'excursió anomenada "La Molina adaptada"

Els Happy Walkers es podran inscriure a través a qualsevol web de les empreses que organitzen les activitats ( www.cerdanya.org, així com a www.discoverpyrenees.com on podran trobar atractius paquets per poder fer la seva estada a Cerdanya) així com les de les oficines de turisme de Cerdanya. 

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs de FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.